top of page

Laat je medewerkers kennismaken met duurzaamheid in een interactieve workshop

Brainstormen tijdens een workshop duurzaamheid met personeel

Organiseer een interactieve sessie om je medewerkers kennis te laten maken met duurzaamheid

Wanneer je medewerkers met je mee wilt krijgen is het belangrijk om hen te informeren en kennis te laten maken met de materie. Je hebt draagvlak nodig om stappen te kunnen zetten. 

Tijdens een interactieve workshop geven we een definitie aan duurzaamheid, bekijken we wat er op jullie organisatie af komt en gaat de groep aan de slag met het bepalen van belangrijke duurzaamheidsonderwerpen. Deze onderwerpen prioriteren ze en zetten ze in een beoordelingsdiagram. 

Naast dat medewerkers kennismaken met duurzaamheid krijg je als organisatie inzicht in belangrijke duurzaamheidstopics volgens jouw medewerkers.

Wat levert
verduurzamen op?

Een-op-een gesprekken met stakeholders over duurzaamheid

Toekomstbestendigheid

Door te verduurzamen zorg je dat je business model een lange termijn model blijft en ben je beter voorbereid op toekomstige wet- en regelgeving. Bovendien stimuleert verduurzamen innovatie wat kan leiden tot nieuwe producten, diensten en markten.

Een presentatie over duurzaamheid tijdens een workshop

Commerciële kansen

Bedrijven die verduurzamen kunnen zich onderscheiden van concurrenten. Bovendien worden klanten zich meer bewust van duurzaamheid en geven de voorkeur aan bedrijven die verantwoordelijk en ethisch handelen.

Samen bekijken welke stappen het bedrijf kan zetten om te verduurzamen

Beter werkgeverschap

Steeds meer (potentiële) medewerkers vinden het belangrijk te werken bij een werkgever die haar verantwoordelijkheid neemt en verduurzaamt. Je weet daarom medewerkers te behouden en aan te trekken.

bottom of page