top of page

Starten met verduurzamen? Laat een Quick-Scan uitvoeren!

Bezig met laptop

Ontvang een adviesrapportage met eerste stappen die je kunt zetten om te verduurzamen

Voor veel mkb'ers is het beginnen met duurzaamheid een uitdaging. Door de holistische benadering van duurzaamheid in nieuwe wet- en regelgeving zet je als mkb'er vaak al stappen richting een betere wereld.

Een Quick-Scan helpt je te ontdekken waar je al goed op weg bent en waar de kansen liggen voor jouw onderneming. Dit verwerken we in een gedetailleerd adviesrapportage.

Onze duurzaamheidsadviseurs voeren interne interviews en enquêtes uit om inzicht te creëren. De resultaten worden verwerkt in een adviesrapportage met road-map waarmee je direct aan de slag kunt.

Wat levert
verduurzamen op?

Interviews aan tafel met stakeholders over duurzaamheid

Toekomstbestendigheid

Door te verduurzamen zorg je dat je business model een lange termijn model blijft en ben je beter voorbereid op toekomstige wet- en regelgeving. Bovendien stimuleert verduurzamen innovatie wat kan leiden tot nieuwe producten, diensten en markten.

Een kort advies over stappen die je kunt zetten om te verduurzamen

Commerciële kansen

Bedrijven die verduurzamen kunnen zich onderscheiden van concurrenten. Bovendien worden klanten zich meer bewust van duurzaamheid en geven de voorkeur aan bedrijven die verantwoordelijk en ethisch handelen.

Het uitvoeren van een duurzaamheidsscan bij een mkb bedrijf

Beter werkgeverschap

Steeds meer (potentiële) medewerkers vinden het belangrijk te werken bij een werkgever die haar verantwoordelijkheid neemt en verduurzaamt. Je weet daarom medewerkers te behouden en aan te trekken.

bottom of page