top of page

De vraagbaak voor al je duurzaamheid vraagstukken

duurzaamheidsthema's bepalen met post-its

Een interim duurzaamheidsadviseur die alle duurzaamheid vraagstukken voor je oppakt

Grote ondernemingen nemen duurzaamheidsprofessionals in dienst om duurzaamheidsvraagstukken aan te pakken. Mkb'ers hebben vaak niet de ruimte of de benodigde kennis om dit intern op te lossen. Het kan bovendien lastig zijn om te bepalen wie de verantwoordelijkheid voor duurzaamheidsprojecten moet dragen.

Door een interim duurzaamheidsadviseur in te zetten, hoef je deze verantwoordelijkheid niet bij een interne medewerker te leggen. Je hebt een deskundige vraagbaak voor al je duurzaamheidsvraagstukken en hoeft je hier geen zorgen meer over te maken. Onze adviseurs werken samen met jou om de juiste koers te bepalen en begeleiden je gedurende het hele proces. Op die manier bereidt jij je voor voor nieuwe wet- en regelgeving en kan je eventuele vragen van externe stakeholders in een mum van tijd beantwoorden.

Wat levert
verduurzamen op?

Duurzaamheidsadviseur aan tafel bij jouw bedrijf

Toekomstbestendigheid

Door te verduurzamen zorg je dat je business model een lange termijn model blijft en ben je beter voorbereid op toekomstige wet- en regelgeving. Bovendien stimuleert verduurzamen innovatie wat kan leiden tot nieuwe producten, diensten en markten.

Interim adviseur duurzaamheid geeft een interne presentatie

Commerciële kansen

Bedrijven die verduurzamen kunnen zich onderscheiden van concurrenten. Bovendien worden klanten zich meer bewust van duurzaamheid en geven de voorkeur aan bedrijven die verantwoordelijk en ethisch handelen.

Ingehuurde duurzaamheidsadviseur geeft advies aan medewerkers

Beter werkgeverschap

Steeds meer (potentiële) medewerkers vinden het belangrijk te werken bij een werkgever die haar verantwoordelijkheid neemt en verduurzaamt. Je weet daarom medewerkers te behouden en aan te trekken.

bottom of page